Kartanon Pikkujoulut
Vuosi kääntyy loppusuoralle ja pikkujoulujen aika lähestyy!
Liitteenä mukana pikkujoulupöytiemme menu vaihtoehdot. Valmistamme kaikki ruuat laktoosittomina. Erityisruokavaliot ilmoitettava varausvahvistuksen yhteydessä keittiöllemme, väh. 10 pvää ennen tilaisuutta.
Mikäli et löydä mieluisaa menuvaihtoehtoa, ota yhteyttä, niin luodaan teille oma joulupöytämenu.
Kartanon Pikkujouluruokailuunne voidaan yhdistää kätevästi myös saunailta ja majoitus, joka sis. aamiaisen:
Sauna 10eur/hlö/tunti.
Majoitus aamiaisella alk. 99 eur/2hh/yö.
Kysy myös mahdollisuudesta ohjelmaan, esim. DJ / live esiintyjä.
Suunnitellaan teille teidän näköiset pikkujoulut yhdessä! Toimi kuitenkin nopeasti, sillä kalenteri täyttyy nopeasti!
Yhteydenotot / varaukset:
puh. 045 1389086 / Karoliina.
enonkoskenkartano@gmail.com
Kartanon Pikkujoulumenu 1
Hedelmäistä tuoresalaattia ja sinappista salaatinkastiketta
Omena-punajuurisalaattia
Juustoista katkarapusalaattia
Sitruunaista graavilohta
Sinappisilliä
Keitetyt perunat
Porkkanalaatikkoa
Hunajaisia lanttukuutioita
Kukkakaaligratiinia
Kinkkua ja talon sinappia
Paistinkastiketta
Talon leipää ja levitettä
Vesi / mehu
Hedelmäkiillekakkua
Kahvia / teetä /mehua
Hinta: 40,00 Eur/hlö (min 25 hlöä)
Kartanon Pikkujoulumenu 2
Hedelmäistä tuoresalaattia ja sinappista salaatinkastiketta
Italiansalaattia
Savukalasalaattia
Graavikuhaa Kartanon tapaan
Sipulisilliä
Kermaperunoita
Mummon makaronilaatikkoa
Porkkanalaatikkoa
Bataattilaatikkoa
Kinkkua ja talon sinappia
Kermaista kastiketta
Talon leipää ja levitettä
Vesi / mehu
Jouluista puolukka-kermakakkua
Kahvia / teetä /mehua
Hinta: 45,00 Eur / hlö (min. 25 hlöä)
Kartanon Pikkujoulumenu 3
Rosollia
Sienisalaattia
Mummon munasalaattia
Pastasalaattia majoneesikastikkeella
Savulohta ja kermaviilikastiketta
Riistapateeta
Kermaperunat
Porkkanalaatikkoa
Lanttulaatikkoa
Kasvisgratiinia
Kinkkua ja talon hunajaista sinappia
Konjakkista kermakastiketta
Talon leipää ja levitettä
Vesi / mehu
Brita-torttua pipari-kermatäytteellä
Kahvi / tee / mehu
Hinta: 50 eur/hlö (min. 25 hlöä)